GEFELICITEERD!

Je staat in De Kleurrijke Top 100! Lees hieronder waarom wij jou samen
met de andere gamechangers dit jaar hebben uitgekozen.

ONDERNEMERS

Samira Dahmani

@strong.food


Oprichtster en eigenaresse van STRONG FOOD, Wellness 1926, Skin & Spa + Store en de Couscousbar. Samira is de next level ondernemer waar Nederland op moet letten. Deze Amsterdamse entrepreneur is hard op weg met haar drive en oog voor nieuwe kansen een household name te worden. Als local hero begonnen, maar wij zien geen grenzen aan haar ambitie en mogelijkheden.
© Foto: Pavel Ananich

Minh Vu

@Minhzone


Eigenaar van Minh-zone Entertainment, een Aziatisch entertainmentbureau met een dans- en kung fu-school. Minh is een culturele ondernemer die bruggen bouwt en al jaren twee werelden naadloos met elkaar weet te verbinden. Hij brengt verhalen op een unieke manier door deze te koppelen aan entertainment uit de Aziatische cultuur. Zijn boek biedt een indringende kijk op de persoonlijke tocht van Minh en zijn familie.
© Foto: Naam Onbekend

Zizi Fernandes

@mama_taxi_tesla


Oprichtster van Mama Taxi, een sociale onderneming voor vrouwen met afstand tot de arbeidsmarkt. Mama Taxi is een enorm waardevol initiatief van Zizi, omdat zij hiermee kracht en zelfstandigheid geeft aan een groep vrouwen die het vertrouwen goed kunnen gebruiken. Ook het gebruik van elektronische wagens past bij onze klimaatvriendelijke filosofie.
© Foto: oneworld

Thomas Luttikhold

@WastewatchersNL


Oprichter van Wastewatchers. Thomas toont met zijn jonge team aan dat de manier waarop er in Nederland met voedsel omgegaan wordt niet de meest efficiënte is. Het is doodzonde om te weten dat er jaarlijks 1 MILJARD euro aan goed eet- en drinkbaar voedsel wordt weggegooid. Daarom zijn dit soort initiatieven belangrijk, om inzage te krijgen in de data rondom voedselverspilling. Het duwt bedrijven met hun neus op de feiten en dwingt ze tot actie.
© Foto: Naam Onbekend

Mei Lin Ang

@WeLoveFrozz


Samen met zus Mei Lan eigenaar en oprichter van Frozz, de eerste Nederlandse frozen yoghurt onderneming. Mei Lin heeft een unieke formule van Amerika naar Nederland gehaald en breidt haar ‘ijsperium’ nog steeds uit. Om een idee tot een landelijk succesvolle franchise te transformeren moet je een boss zijn en dat is deze dame absoluut.
© Foto: fd

Julius de Boer


Eigenaar DeBoer Security Global. De man die het zusje van Beyoncé tegen moest houden toen die rake klappen en trappen uitdeelde in de lift? Ja, die Julius ja. Een selfmade beveiliger in het hoogste segment, die bescheiden en discreet zijn werk doet. Net als andere topbeveiligers uit Nederland die in de entertainment business onder de radar opereren, laat Julius zien dat hard werken beloond wordt.
© Foto: Naam Onbekend

Anoesjka Bakhtali-Imambaks

@MaidatHomeNL


Oprichtster van Maid at Home en directeur van Venture Café Rotterdam. Anoesjka doet een hoop dingen waar Nederland beter en mooier van wordt. Haar bedrijf Maid at Home heeft duurzaamheid hoog staan en werkt alleen met biologisch afbreekbare schoonmaakproducten. Het idee achter Venture Café is krachtig en verbindend, wij weten hoe belangrijk een sterk netwerk is. Met hun events zorgen zij ervoor dat de juiste mensen elkaar ontmoeten en versterken. So Fresh and So Clean Clean!
© Foto: Naam Onbekend

Simo Zbiri

@simozbiri


Eigenaar restaurant Thirty5ive Wine & Food Bar, medeoprichter Eastside en sommelier. Als een van de weinige Marokkaanse sommeliers in Nederland die aan sterrenrestaurants levert, heeft Simo gewoonweg een prestatie van formaat geleverd. Zowel Eastside als Thirty5ive zijn unieke concepten waar Simo’s oog voor detail en beleving voorop staan. Marokkanen en wijn? Ja natuurlijk.
© Foto: Naam Onbekend

Barbara Schaaper & Inez Noordermeer

@browniesdowniesalkmaar


Eigenaressen lunchcafé Brownies & DownieS Alkmaar. Sociale ondernemingen als deze zijn uniek en deze dames doen fantastisch werk in de regio. Met het lunchcafé en de extra evenementen die ze organiseren zetten Barbara en Inez mensen in hun kracht. Alles wat ze doen straalt een enorme liefde uit en wij houden van iedereen die zich inzet voor een ander.
© Foto: Naam Onbekend

Mohab Alkatmeh


Ontwikkelaar van de app RefInfo, om nieuwkomers in Nederland op weg te helpen. Om als Nieuwe Nederlander je weg te vinden na traumatische ervaringen is heel erg zwaar. Maar als je ondanks die hectiek bij aankomst meteen een app ontwikkelt om je mede-vluchtelingen op weg te helpen dan is dat gewoon groots. Kolossaal zelfs. Wij hopen dat de nog maar 20-jarige Mohab zijn geliefde familie snel weer ziet en naast zichzelf nog veel moois mag ontwikkelen. Marhaban!
© Foto: Naam Onbekend

Je bent van harte welkom op de lancering van alweer de 7e editie van De Kleurrijke Top 100 op zaterdag 2 december in Theater De Meervaart in Amsterdam. Meld je aan door te mailen naar events@dekleurrijketop100.nl

Voor alle overige geïnteresseerden die niet in de Top 100 staan: haal snel je kaartje

BESTEL KAARTEN

BESTEL KAARTEN