GEFELICITEERD!

Je staat in De Kleurrijke Top 100! Lees hieronder waarom wij jou samen
met de andere gamechangers dit jaar hebben uitgekozen.

BESTUURDERS


in samenwerking met Binoq Atana

Claudia Zuidema

@claudiazuidema


Directeur-uitgever en medeoprichter van deLex, een vernieuwende uitgeverij van juridische vakinformatie. Is ook initiatiefneemster en bestuurslid van het vrouwennetwerk The FIPE (Female Intellectual Property Experts) dat dit jaar is opgericht. Een dijk van een vrouw die als jurist en ondernemer in de digitale wereld ver voor de massa uitloopt.Intellectueel eigendom – auteursrecht – is slechts één van de onderwerpen waarvoor ze online databanken en communities bouwt en waar vaklieden terecht kunnen voor scholing en vakliteratuur – ook online uiteraard.
© Foto: Onbekend

Edward John Paulina

@GGDHN


Directeur van GGD Hollands Noorden. Groeide verder als bestuurder bij onder andere Amsterdam Roots Festival, theatergezelschap Urban Myth, Giving Back en de Stichting Bestuurlijke Diversiteit. Edward John zoekt in het publieke domein als manager plekken waarin hij het verschil kan maken voor mensen die dat goed kunnen gebruiken. Hij blijft daarnaast trouw aan al zijn bestuurswerk, waarvan hij maar geen afscheid kan nemen.
© Foto: Onbekend

Gilbert Vanblarcum

@gilbertvanblarcum


Creatieve ondernemer in de wereld van dans en urban. Is verder lid van de districtsraad van de KNGU (Gymnastiekbond) en bestuurslid van Silbersee, een gezelschap voor onorthodox muziektheater en experimentele opera. Gilbert is een aanpakker die met schwung, humor en positieve energie flitsende events voor jongeren organiseert. Urban dance is zijn grote liefde, waarvoor hij altijd een stapje harder loopt.
© Foto: Onbekend

Gina Dumfries


Zelfstandig adviseur die organisaties helpt nieuwe strategieën te ontwikkelen en te implementeren. Sinds 2017 voorzitter van het bestuur van de Stichting Mouflon en van daaruit bezig met het opzetten van Other Futures, een platform voor toekomstdenkers en toekomstmakers uit alle delen van de wereld. Zakenvrouw met internationale ambities. Bij contractbesprekingen heb je haar graag als jurist aan je zijde zodat er achteraf geen ruis ontstaat over de afspraken. Ook als coach helpt ze je bij het maken van de juiste keuzes. Gina rules!
© Foto: Onbekend

Jaimani Ladi

@Jaimaniladi


Ondernemende actieveling die naast studie en werk altijd bezig is met verschillende maatschappelijke projecten. Is vanaf 2013 Haags Jongerenambassadeur Sport en ambassadeur van Participatie Emancipatie Professionals Den Haag. Is verder de oprichter en voorzitter van de stichting Students4Students. Jaimani wil je echt in je bestuur hebben. Hij verzaakt nooit, levert meer dan was afgesproken en zeurt nooit over anderen die dat niet doen. Wat een verademing! Met zijn jonge jaren een belofte voor de toekomst.
© Foto: Onbekend

Kiran Sukul


Projectleider in het Haags Historisch Museum en actief als bestuurder en adviseur in de culturele sector. Bestuurslid van de Stichting Movies That Matter, een filmfestival waarin mensenrechten centraal staan. Is sinds kort ook betrokken bij het bestuur van de Stichting Jonge Makers. Kiran heeft bestuurlijke ambities en maakt daarin zorgvuldige keuzes die goed bij haar passen. Weloverwogen steekt ze naast haar werk tijd in projecten en organisaties die haar na aan het hart liggen. Een verrijking voor elk bestuur!
© Foto: Onbekend

Mark Fuchs


Financieringsspecialist Van Lanschot regio Noord-Holland en fervent liefhebber van kunst en cultuur, wat zich uit in de vele bestuursfuncties die hij bekleedt. Mark zegt altijd dat hij geen bestuursfuncties meer aankan, maar ondertussen kan hij het niet laten als hij iets belangrijk of leuk vindt. Neem de Syrische vluchtelingen of Paradiso Melkweg, daar kun je toch geen nee tegen zeggen?
© Foto: Onbekend

Najia Tarhouchi


Communicatieadviseur bij de gemeente Amsterdam. Lid van de medezeggenschapsraad van interconfessionele basisschool De Vuurvogel in Uithoorn. Is sinds 2007 actief als ambassadeur van ECHO, het landelijk Expertisecentrum Diversiteitsbeleid. Najia is een duizendpoot, multi-inzetbaar en verbaal een supertalent. Met haar open, positieve levenshouding voelt iedereen zich welkom en op zijn gemak bij haar. Een bijzondere bruggenbouwer.
© Foto: Onbekend

Natalie Holwijn

@NHolwijn


Zelfstandig ondernemer op het gebied van juridisch, financieel en economisch advies. Is actief als bestuurder en toezichthouder bij onder andere Cultuur Concreet – gericht op cultuurparticipatie in de wijken van Rotterdam –, Stichting Jong Muziektalent en Scala. Natalie is een echte Rotterdammer: geen woorden maar daden. Een zakenvrouw met een groot hart voor cultuur en cultuurparticipatie voor kinderen waarvoor dit niet altijd vanzelfsprekend is. Altijd scherp met een flinke dosis humor.
© Foto: Onbekend

Sahin Ergec

@Sahin_Ergec


Manager bij de Belastingdienst en PvdA-fractievoorzitter in de gemeenteraad Bergen op Zoom. Zit ook in de Ledenraad Rabobank Zuidwest-Brabant en is lid van het landelijke Jongerenforum. Zoek je een sympathieke trouwambtenaar in Bergen op Zoom?Misschien niet meteen het beeld dat je hebt van een manager bij de Belastingdienst, maar Sahin is niet alleen een betrokken bestuurder en politicus, hij staat ook graag klaar om je in de echt te verbinden.
© Foto: Onbekend

Je bent van harte welkom op de lancering van alweer de 7e editie van De Kleurrijke Top 100 op zaterdag 2 december in Theater De Meervaart in Amsterdam. Meld je aan door te mailen naar events@dekleurrijketop100.nl

Voor alle overige geïnteresseerden die niet in de Top 100 staan: haal snel je kaartje

BESTEL KAARTEN

Tickets Top 100