GEFELICITEERD!

Je staat in De Kleurrijke Top 100! Lees hieronder waarom wij jou samen
met de andere gamechangers dit jaar hebben uitgekozen.

BEDRIJFSLEVEN

Jane Zavalishina

@janezaval


CEO van Yandex Data Factory. Een van de leading tech ladies van Nederland. Spreekt onder andere op nieuwszender CNBC en de Big Data Week conferentie in Londen. Misschien komt het omdat ze te druk is met internationale conferenties, maar we missen de stem van deze dame in het tech & data debat in Nederlandse media. #zezijnerwel
© Foto: Yandex

Ali Niknam

@bunq


Oprichter hostingbedrijf TransIP en online bank Bunq. Ali innoveert, met zijn bedrijven zet hij met technische ontwikkelingen de status quo op scherp. Misschien valt het op dat de eerste twee personen in deze rubriek techies zijn? Dat is omdat de diversiteit in het bedrijfsleven ook zit in het feit dat bedrijfsvoering verandert en er een technologische en jeugdige wind waait. Die zorgt ervoor dat mannen zoals Ali de scepter zwaaien in de boardrooms van nu en de toekomst.
© Foto: Onbekend

GillianTans


CEO bij Booking.com, de Nederlandse site voor hotelreserveringen. Booking.com is met haar internationale uitstraling zeker bekend met diversiteit en heeft mooie initiatieven op dat gebied. Het feit dat Gillian al zo lang bij Booking zit, zichzelf naar de top heeft opgewerkt en zich inzet voor gendergelijkheid en culturele diversiteit is iets waar wij heel blij van worden.
© Foto: Onbekend

Zakaria Amlal

@zakariaamlal


CEO van Gracious Studios en co-founder van eCurring. Zakaria doet al een aantal jaar hele mooie dingen en wordt steeds vaker opgemerkt door de toonaangevende platforms, rankinglijsten en awards binnen zijn branche. Jongens als Zakaria zijn rolmodellen die met een scherpe visie en doorzettingsvermogen het verschil maken in het bedrijfsleven. Hij is onlangs toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Rabobank Zuid-Holland Midden. Hustle!
© Foto: Onbekend

Mary-Jo de Leeuw

@r3vn3xt


Associate Partner bij Revnext, co-founder en president van het platform Internet of Toys en vice president van Women in Cyber Security Foundation, waarvan zij medeoprichter is. De rebelse houding van de Cyberwerkplaats en Mary-Jo’s track-record in de tech industrie laten zien dat deze dame op elke Top-lijst hoort in het land. De combinatie jeugd, hacken en cybersecurity klinken misschien tegenstrijdig, maar dit is hoe de toekomstige geniale breinen klaar worden gestoomd, met skills die nu en later hard nodig zijn.
© Foto: Guido van Nispen

Pieter Zwart

@PieterZwart


CEO (eindbaas) van webshop Coolblue Met Coolblue is Pieter hard op weg om een globale speler van formaat te worden. De ambitie is er en de manier van werken is innovatief en inspirerend. Ook wij hebben prettige ervaringen gehad bij Coolblue, zowel online als in de winkel. De medewerkers zijn divers, zichzelf en smeren je geen extra sokken aan if u know what I mean... Stay cool!
© Foto: Merlijn Doomernik

Latifa Azzouzi

@inojobs


Managing director INO Resources. Latifa verbindt the best of both worlds met elkaar: young professionals en internationaal georiënteerde bedrijven die Nederlandstalig talent zoeken. In een recent interview zei Latifa heel mooi dat integreren vaak lastig blijkt door de verschillende werkculturen. Ze adviseert bedrijven dan ook om een stukje realiteit en geduld mee te nemen. Mabrouk (gefeliciteerd) met de successen.
© Foto: Deborah Benzaquen - Trouw

Mohcine Ouass, Mohammed Azzouz, Oussama Bouhcine


Bestuursleden van GameChangers Academy, een initiatief van Marokkaans-Nederlandse professionals. Wij worden blij van de GameChangers Academy omdat ze young professionals klaarstomen voor de big league. Dit initiatief draagt bij aan meer toekomstperspectief voor jongeren die de weg naar het bedrijfsleven of ondernemerschap serieus nemen. Zij krijgen begeleiding en coaching van drie rolmodellen die hiernaast ook topfuncties hebben bij toonaangevende bedrijven. Change the game, don’t let the game change you!
© Foto: Onbekend

Chantal Vergouw


Directievoorzitter Interpolis en Lid Raad van Commissarissen Eureko Sigorta. Chantal is met haar betrokkenheid en drang tot verandering een aanwinst voor elk bedrijf. Ze is elf jaar bestuurder geweest bij stichting Spots, die zich inzet voor wilde katachtigen, wandelt met asielhonden en begeleidt mensen met een psychiatrische achtergrond. Ook het feit dat ze bij Interpolis openstaat voor de inbreng van kinderen vinden wij te gek.
© Foto: Onbekend

Terry Afram


Directeur van Jumia Food Ghana, een e-commerce en voedselbezorging platform in Ghana. Terry is iemand die doet waar velen van dromen: in het land van je roots aan de top opereren. Hij heeft ook in Nederland mooie dingen helpen opzetten, zoals The African Business Day, een evenement voor talenten en young professionals met een Afrikaanse achtergrond. Hij is een rolmodel, niet alleen voor Ghanezen of Afrikanen, maar voor iedereen die met zijn of haar kennis en professionaliteit internationaal wil gaan.
© Foto: Onbekend

Je bent van harte welkom op de lancering van alweer de 7e editie van De Kleurrijke Top 100 op zaterdag 2 december in Theater De Meervaart in Amsterdam. Meld je aan door te mailen naar events@dekleurrijketop100.nl

Voor alle overige geïnteresseerden die niet in de Top 100 staan: haal snel je kaartje

BESTEL KAARTEN

Tickets Top 100