In dit artikel

(empty_image_alt}

Top 100 Twitch streamers gerangschikt op volgers

In dit artikel

Wat is Twitch?

Na het verkennen van de wereld van streaming, stuiten we op Twitch, een spil in de gaming community waar content creators hun vaardigheden en persoonlijkheden delen via live video.

Dit platform, gelanceerd in 2011, biedt een thuisbasis voor miljoenen gamers en fans, waar ze niet alleen kunnen kijken naar gaming video content (GVC), maar ook interactief deelnemen aan de ervaring door middel van chat en directe ondersteuning van hun favoriete streamers.

Hier treed je binnen in een wereld van entertainment en competitie, met kansen voor zowel kijkers als streamers om banden met elkaar aan te knopen.

Op Twitch vind je een diversiteit aan content die verder gaat dan enkel games; lifestyle vloggers, muzikanten en sociale media influencers gebruiken het platform om hun publiek te boeien en te groeien.

Met tools zoals ‘TwitchMetrics‘ kunnen gebruikers de prestaties van hun kanalen analyseren en hun business plan verfijnen voor maximale viewer engagement. Voor streamers heeft Twitch zich ontwikkeld tot een omvangrijk netwerk waar ze, dankzij abonnementen en donaties, aanzienlijke inkomsten kunnen genereren – gemiddeld zo’n $250 per 100 abonnees.

Het is deze financiële stimulans in combinatie met de kans op het vergroten van naamsbekendheid die Twitch tot een aantrekkelijke speelveld maakt voor veel gamers en entertainers wereldwijd.

Samenvatting

  • Ninja voert de lijst aan met meer dan 19 miljoen volgers en verdient maandelijks meer dan een half miljoen dollar op Twitch.
  • Spaanse streamers zoals auronplay en ibai domineren de Europese scene met miljoenen volgers en maken indrukwekkende golven in de internationale streamingwereld.
  • GamesDoneQuick, bekend om hun speedruns voor goede doelen, en Gaules, met passie voor CS:GO, behoren tot de meest bekeken Twitch-kanalen dankzij hun unieke content.
  • KaiCenat zet nieuwe standaarden op Twitch met een recordbrekende 300.000 abonnees, terwijl andere streamers zoals Ludwig en Pokimane snel groeien door innovatieve content.
  • De Twitch – gemeenschap blijft groeien en veranderen, waarbij streamers als xQc en Rubius enorme volgersaantallen bereiken en opmerkelijke inkomsten genereren door hun online aanwezigheid.

Top 100 Twitch Streamers Gerangschikt op Volgers (met link naar ‘top 100 twitch streamers’)

Ontdek wie de digitale arena van Twitch domineert in onze onthullende lijst van de 100 meest gevolgde streamers. Klik hier en duik in de wereld van elite gamers en entertainers wiens charismatische aanwezigheid en ongeëvenaarde skills hen een plek hebben verdiend aan de top van deze dynamische gemeenschap.

Ninja

Ninja, de professionele gamer, domineert Twitch met zijn meeslepende Fortnite streams. Met maar liefst 19 miljoen volgers heeft hij een legendarische status bereikt. Hij staat bekend om zijn ongeëvenaarde vaardigheden en het vermogen om kijkers te boeien met elk spel dat hij speelt, inclusief Apex Legends.

De cijfers spreken voor zich: Ninja verdient iedere maand meer dan een half miljoen dollar dankzij zijn populariteit op het platform.

Jouw kijkervaring op Twitch is niet compleet zonder Ninja’s kanaal te bezoeken. Zijn streams zijn een mix van hoogwaardige gameplay, strategische inzichten en pure entertainment. Deze social media influencer heeft de manier waarop mensen naar gaming kijken veranderd en blijft de lat hoger leggen voor andere twitch streamers.

Zijn succes bewijst dat hard werken en talent hand in hand gaan in de esports wereld.

auronplay

Auronplay domineert de Spaanse Twitch-scene met een indrukwekkend aantal van 16,116,937 volgers. Zijn charismatische persoonlijkheid en bekwaam gameplay trekken gemiddeld 69,783 kijkers per stream, wat hem een onmiskenbare kracht op het platform maakt.

Deze cijfers maken hem niet alleen de tweede meest gevolgde streamer van Spanje, maar zorgen er ook voor dat hij opvalt in de globale Twitch gemeenschap.

Met zijn top 10 positie wereldwijd en zijn status als de derde meest gezochte Twitch-speler in vele landen, is auronplay een ware magneet voor volgers en staat stevig tussen andere social media influencers.

Zijn invloed overstijgt taalbarrières en boeit een enorme internationale fanbasis, waardoor hij ongetwijfeld een prominente rol speelt in het twitchmetrics business plan. Let nu op ibai, die eveneens sensationele golfslagen maakt in de wereld van streaming.

ibai

Van de dynamische wereld van Auronplay springen we over naar de spectaculaire streams van ibai. Deze Spaanse internetberoemdheid heeft indruk gemaakt met zijn natuurlijke charisma en interactieve live-uitzendingen.

Zijn ongeëvenaarde talent voor het entertainen van kijkers heeft ibai naar de top van Twitch’s ranglijst gedreven, waar hij nu pronkt als een van de meest gevolgde streamers. Met een recordbrekend aantal van 3,3 miljoen gelijktijdige kijkers heeft hij laten zien dat hij niet zomaar een streamer is, maar een ware sensatie.

Ibai Llanos combineert humor, hartelijkheid en spontaniteit om een unieke ervaring te creëren voor iedereen die inschakelt op zijn kanaal. Zijn snelle groei en immense populariteit hebben hem niet alleen de titel van de op één na populairste Twitch-streamer opgeleverd, maar ook een vaste plek in het hart van vele fans.

Summit1g kan trots zijn op zo’n inspirerende collega in de Twitch-gemeenschap.

Rubius

Na ibai, komt de sensationele Rubius: een icoon op Twitch met een imposante volgersaantal. Deze Spaanse streamer, wiens echte naam Ruben Doblas Gundersen is, domineert de platform met meer dan 9,5 miljoen volgers.

Hij staat bekend om zijn charisma en het vermogen om fans te boeien met elke livestream. Met een divers aanbod van spellen en entertainment, blijft Rubius een topper in de wereld van online streaming.

Zijn kanalen zijn niet alleen populair vanwege de gaming content; kijkers waarderen ook zijn humor en de interactieve manier waarop hij met zijn publiek omgaat. Dit heeft hem geholpen om een loyale fanbase op te bouwen en zijn positie als de nummer drie streamer op Twitch stevig vast te houden.

Rubius zet de lat hoog voor anderen die online succes willen bereiken.

xQc

Félix Lengyel, beter bekend als xQc, laat de harten van meer dan 10 miljoen volgers sneller kloppen op Twitch. Zijn energieke persoonlijkheid en ongefilterde commentaar trekken duizenden kijkers elke keer als hij live gaat.

Als voormalige professionele Overwatch-speler, heeft xQc een trouwe fanbasis opgebouwd die geniet van zijn overgang naar fulltime streaming. Zijn streams zijn een mix van gameplay, humoristische sketches en spontane interacties met het publiek.

Na een indrukwekkende deal van $100 miljoen met Kick, blijft xQc’s ster rijzen in de online wereld. Met een gemiddeld kijkersaantal van 42.473 per stream, toont hij aan dat hij niet alleen een topentertainer is, maar ook een belangrijke speler in de online gemeenschap.

Kijkers zijn gefascineerd door elk aspect van zijn leven, inclusief zijn vermogen en lengte, waardoor hij constant wordt besproken op sociale mediaplatforms. Hiermee bewijst xQc dat hij meer is dan alleen een streamer; hij is een fenomeen dat de kracht heeft om de wereld van digitaal entertainment te veranderen.

Volg nu zijn avonturen en zie hoe hij de normen op Twitch blijft verleggen.

Een gaming opstelling met futuristische uitstraling en top Twitch streamer logo.

De meest bekeken Twitch-streamers

Ontdek wie de show stelen op Twitch met hun ongekende aantallen kijkers. Deze streamers weten precies hoe ze een publiek moeten boeien en vasthouden met hun content, variërend van adembenemende gameplay tot interactieve talkshows.

GamesDoneQuick

GamesDoneQuick steelt de show met ongelooflijke speedruns voor een goed doel. Dit Twitch-kanaal betovert kijkers door video games sneller dan ooit te voltooien, en dat alles om fondsen bij elkaar te brengen voor verschillende liefdadigheidsinstellingen.

Tot op heden heeft GamesDoneQuick maar liefst meer dan 43 miljoen dollar verzameld, een prestatie die het belang van hun missie benadrukt.

Met een indrukwekkend streamerprofiel vol met gegevens en analyses laat GamesDoneQuick zien hoe dynamisch entertainment gecombineerd met altruïsme een krachtig platform op Twitch kan worden.

Hun kanaal biedt niet alleen live speedruns, maar ook herhalingen, zodat fans geen moment van de actie hoeven te missen. Hun toewijding aan zowel gaming als het goede doel heeft GamesDoneQuick tot een must-watch op Twitch gemaakt.

Gaules

Overstappend van GamesDoneQuick, komen we bij Gaules, een machtige naam in de wereld van Twitch en iemand die je niet mag missen als het gaat om topentertainment. Met zijn passie voor Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) heeft deze Braziliaanse streamer de harten van veel kijkers veroverd.

Zijn analyses en commentaar tijdens games, vooral tijdens grote toernooien zoals de PGL Antwerp Major, trekken enorm veel kijkers.

Gaules heeft herhaaldelijk bewezen dat hij een meester is in het vasthouden van de aandacht van zijn publiek. In 2022 alleen al wist hij twee keer de titel ‘meest bekeken Twitch-streamer‘ op te strijken, waarmee hij zelfs xQc overtrof.

Zijn mix van professionaliteit als voormalig professioneel speler en zijn toegankelijke en boeiende persoonlijkheid maken hem een onmisbare streamer op jouw volglijst.

fps_shaka

fps_shaka heeft zich snel opgewerkt binnen de Twitch-wereld en veroverde in 2022 een plek in de top 10 meest bekeken streamers van het jaar. Met een indrukwekkend aantal van 9,310,108 kijkers in februari 2024, weet hij een enorm publiek aan zich te binden.

Zijn streams, vooral die waarin hij Grand Theft Auto V speelt, trekken massa’s kijkers; in december 2023 zaten fans bijvoorbeeld 12,9 miljoen uur gekluisterd aan zijn GTA V gameplay.

Deze indrukwekkende cijfers tonen aan dat fps_shaka een dominante kracht is in de streaming community.

De populariteit van fps_shaka wordt onderstreept door zijn sterke statistieken: gemiddeld trekt hij 25,388 kijkers per stream over 358 uur streaming. Met een totaal van 125,341 abonnees en bijna 9.09 miljoen volgers is zijn invloed op gaming en entertainment duidelijk zichtbaar.

Zijn succes is niet alleen te meten aan de hand van volgers en kijkcijfers: schattingen tonen aan dat hij, net als andere topstreamers, aanzienlijk verdient met zijn activiteiten op Twitch – ongeveer 250 dollar per 100 abonnees draagt flink bij aan zijn inkomen.

Jynxzi

Na het bespreken van de spannende gameplay van fps_shaka, is het tijd om licht te werpen op Jynxzi, de streamer die vanuit het niets de top heeft bereikt. Jynzxi’s reis is een inspiratie voor velen; na een jaar lang voor maar één kijker te hebben gestreamd, doorbrak hij alle verwachtingen met zijn snelle opkomst.

Zijn kanaal springt nu uit met levendige statistieken en een trouwe kijkersbasis die blijft groeien.

Jynxzi’s succes op Twitch is geen toevalstreffer. Hij heeft vindingrijkheid en vastberadenheid getoond door deel te nemen aan evenementen zoals het Madden NFL 24-toernooi. Dit onderstreept zijn veelzijdigheid en talent in verschillende gaming-genres, waardoor zijn abonneeaantal aanzienlijk is toegenomen.

Fans zoeken vaak naar zijn nettowaarde, abonneetotaal, echte naam en uitzendschema, bewijs van zijn toenemende populariteit en invloed in de streamingwereld.

KaiCenat

KaiCenat schudt de wereld van Twitch streaming op en hoe! Met een baanbrekende 300.000 abonnees zet deze dynamische persoonlijkheid nieuwe maatstaven op het platform. Zijn energieke streams trekken massa’s kijkers, waaronder een recordaantal toeschouwers tijdens een evenement met hiphopartiest Lil Baby.

Zijn populariteit groeit snel dankzij zijn unieke inhoud en hij heeft al chaos veroorzaakt met spectaculaire gaming weggeefacties in New York City. Miljoenen volgen KaiCenat nu op Twitch en YouTube, waarbij hij alle records voor Twitch-abonnementen achter zich laat.

Deze koning van live streaming blijft zijn domein uitbreiden, en zijn invloed op de wereld van online entertainment is niet te ontkennen.

Snelle groeiende Twitch-streamers

Op Twitch zie je voortdurend nieuwe gezichten omhoog schieten in de ranglijsten. Hier zijn een aantal streamers die razendsnel aan populariteit winnen:

  • “Ludwig” heeft een pijlsnelle groei doorgemaakt dankzij zijn innovatieve content en aansprekende persoonlijkheid, waardoor hij duizenden volgers per week wint.
  • “ItsSlikeR” heeft zich ontpopt tot een niet te stoppen kracht op het platform met zijn unieke benadering van streaming en interactie met fans.
  • Met haar charmante streams en boeiende gameplay is “Pokimane” één van de snelst groeiende vrouwelijke streamers geworden.
  • De Nederlandse streamer “Elajjaz” blijft indruk maken met lange uren live uitzenden en zijn vaardigheid in verschillende genres games lokt steeds meer kijkers.
  • “TheGrefg”, bekend om zijn dynamische Fortnite – sessies, blijft records verbreken voor het aantal gelijktijdige kijkers tijdens zijn streams.

Conclusie

Duik dieper in de wereld van Twitch en ontdek de streamers die de top bereiken met hun enorme aantallen volgers. Ze zijn niet alleen entertainmentpioniers, maar ook meesters in het vormgeven van een loyale gemeenschap.

De kracht van hun invloed is onmiskenbaar; deze iconen genereren miljoenen door hun passie voor gaming en interactie met fans. Je hebt allerlei mogelijkheden om verder op onderzoek uit te gaan, nieuwe favorieten te vinden of zelfs geïnspireerd te raken om je eigen kanaal te starten.

Laat je leiden door hun succesverhalen en wie weet word jij wel de volgende Twitch-sensatie.

Veelgestelde Vragen

1. Hoe kan ik de top 100 Twitch streamers op volgers vinden?

Je vindt de top 100 Twitch streamers gerangschikt op volgers via Twitch-ranglijsten online.

2. Verandert de rangschikking van Twitch streamers vaak?

Ja, de rangschikking van Twitch streamers kan regelmatig veranderen door nieuwe volgers en trends.

3. Waarom is het aantal volgers belangrijk voor Twitch streamers?

Het aantal volgers is belangrijk omdat het laat zien hoe populair een streamer is en kan helpen bij het aantrekken van sponsors.

4. Kan ik ook in de top 100 Twitch streamers komen?

Met toewijding, consistentie en unieke content kun je jouw volgersaantal laten groeien en mogelijk de top 100 bereiken.

5. Wat maakt een Twitch streamer succesvol qua aantal volgers?

Een succesvolle Twitch streamer biedt entertainende en boeiende content die aansluit bij de interesses van hun kijkerspubliek.

Foto van Team Dekleurrijketop100.nl

Team Dekleurrijketop100.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *