De kleurrijke top 100

Over ons

person watching movie
blue red and green letters illustration
person holding vinyl record
the new york times newspaper

De Meest

Uitgebreide en Gevarieerde Top 100 Lijsten

Wij zijn een team van enthousiaste data-analisten, content creators en trendwatchers, verenigd door één passie: het ontdekken en vieren van de beste en meest opvallende prestaties in Nederland. Onze missie is om de meest inspirerende top 100 lijsten samen te stellen in een reeks van gevarieerde categorieën.

onze missie

We zetten ons in om de meest accurate en boeiende top 100 lijsten samen te stellen. Of het nu gaat om de beste boeken, restaurants, of bedrijven, wij duiken diep in elke categorie om te zorgen dat onze lijsten een ware afspiegeling zijn van kwaliteit en diversiteit.

onze aanpak

Met een mix van grondige research, publieke polls, en samenwerkingen met experts, streven we naar nauwkeurigheid en relevantie in onze lijsten. We zijn trots op onze onafhankelijke aanpak en onze toewijding aan diversiteit en inclusiviteit in alle categorieën.

Ontdek unieke perspectieven en verrassende inzichten!

Ons team

Elke categorie op onze website is zorgvuldig gekozen en wordt met passie behandeld. Achter elke top 100 lijst staat een team dat toegewijd is aan het ontdekken van het beste wat Nederland te bieden heeft.

Emma

Emma Jansen

Emma heeft een achtergrond in journalistiek en een passie voor storytelling. Als hoofdredacteur coördineert ze het team.

David

David Meijer

David is het aanspreekpunt voor de online community. Hij beheert de social media kanalen en zorgt voor interactie met de volgers.

Lucas

Lucas van Dijk

Lucas is de drijvende kracht achter de data en analyses die de top 100 lijsten voeden. Altijd op zoek naar de tofste onderwerpen.

Tim

Tim Bakker

Als verantwoordelijke voor het ontwerp en de ontwikkeling van de website zorgt hij voor de mooiste blogs.