The Next Gen Women is een middag waar vrouwen en mannen geïnspireerd kunnen raken om verandering te creëren. In TEDx stijl zullen gastsprekers hun persoonlijke verhalen delen op het gebied van leiderschap, gelijkheid, diversiteit en vrouwenempowerment. Dit alles vindt plaats op 10 maart in de Regus Viñoly Toren in Amsterdam, het event is inmiddels volledig uitverkocht!

Doelstelling van The Next Gen Women is om de positie van de nieuwe generatie vrouwen te ondersteunen, om samen te werken, samen te groeien en vrouwen te ondersteunen om zich voort te bewegen als het gaat om hun leiderschapspositie.

Het bewuster maken van de positie van de vrouw en de rol van de nieuwe generatie vrouwen staat deze middag centraal. Vrouwen die het verschil maken in de politiek, het bedrijfsleven, media, kunst en cultuursector en ondernemerschap.

Op deze dag komen verschillende netwerken bij elkaar en is er volop de mogelijkheid om te netwerken en andere mensen te ontmoeten en nieuwe business te genereren.

Naast een plenair gedeelte in de grote zaal met verschillende sprekers en optredens, zijn er breakout sessies met verschillende workshops.

Worksops zijn oa: presentatietraining door Raja Felgata en Naima Ajouaau en een vrouwelijk leiderschapstraining door topvrouw Esther Mollema.

Sprekers zijn oa:

  1. Nabila Bouabouz (gemeente Amsterdam)
  2. Tofik Dibi
  3. Touria Meliani (zakelijk directeur Tolshuistuin en onderdeel van de sociale beweging Ieder1)
  4. Dehlia Timman (D66 Amsterdam)
  5. Sabra Rahiembaks vertelt over haar ontslag bij Defensie en hoe zij zich een weg naar een eigen sportschool heeft geknokt.
  6. Vivian Acquah geeft voedseltips en vertelt haar persoonlijke verhaal
  7. Simone Kukenheim (Wethouder Diversiteit Gemeente Amsterdam)

The Next Gen Women wordt gesponsord door de Gemeente Amsterdam en wordt door Raja Felgata en Naima Ajouaau georganiseerd.

Op 10 maart is ook de aftrap van het vrouwennetwerk The Next Gen Women. Een netwerk voor en door de nieuwe generatie VROUW!

#TheNextGenWomen

www.nextgenwomen.nl

Facebook: TheNextGenWomen

BESTEL KAARTEN