Lancering De Kleurrijke Top 100 #7

#WeCanDoBetter
De lancering van alweer de 7e editie van De Kleurrijke Top 100. Waarom? Omdat we het echte Nederland nog steeds missen in de politiek en in de media. Omdat wij de NRC niet zijn en WEL kleurrijke talenten zien in de culturele sector. Omdat de gelijkwaardigheid in het bedrijfsleven, en de kracht van diversiteit nog altijd wordt onderschat.

De Kleurrijke Top 100 is een jaarlijkse ranking lijst van Nederlandse gamechangers die met hun werk en persoonlijkheid een inspiratie zijn.

Kaarten zijn € 15,- per stuk. Bestel snel je kaarten via deze link: http://bit.ly/2ldro1v

Wat kun je verwachten?


De bekendmaking van de nieuwe nr 1 door onze vorige lijstaanvoerder:


Peter R. de Vries
Uitreiking De Kleurrijke Top 100 Prijs 2017/2018
Ondernemersmarkt
Sprekers
Talkshow
Pitches
Entertainment

Ondernemersmarkt, Fashion, Art

Onze nr 1 van vorig jaar Peter R. de Vries is aanwezig om het stokje over te dragen aan de nieuwe nummer 1…

De Kleurrijke Top 100 is het antwoord op alle lijsten in Nederland; elk jaar weten wij het antwoord te geven op een anders te eenzijdig palet. De Kleurrijke Top 100 is een tool voor mediaredacties, het bedrijfsleven en de marketingindustrie om (soms) het gebrek aan diversiteit en realiteit te verhelpen. Onze samenleving verandert en De Kleurrijke Top 100 hoopt elk jaar een waardevolle bijdrage te leveren door een gezicht te geven aan de nieuwe generatie zichtbare en onzichtbare rolmodellen.

Wij houden jullie op de hoogte van het volledige programma.

Deuren open: 16:00

Start programma: 18:30

Einde programma: 21:30

Dus save the date:

Zaterdag 2 december

Theater De Meervaart
Meer en Vaart 300
1068 LE Amsterdam


Disclaimer!
Deze Kleurrijke Top 100 is geen ‘allochtonenlijst’ of lijst met Marokkaanse vrienden, of bekenden. De Top 100 wordt met zorg samengesteld, is onafhankelijk en heeft als doel te inspireren en haalt het argument ‘ze zijn er niet’ van tafel en we herkennen ons ook niet in de uitspraak ‘kwaliteit is de norm’, aangezien dit inherent kan zijn aan kleur en gender. Deze uitspraken worden misbruikt om bepaalde bevolkingsgroepen als anders te classificeren en wij zijn daar klaar mee.


Wie zien wij op 2 december?

#WeCanDoBetter

Grt

Khalid Ouaziz & Raja Felgata

Hoofdredactie

Tickets Top 100