GREEN GAMECHANGERS

GEFELICITEERD!

Je staat in De Kleurrijke Top 100! Lees hieronder waarom wij jou samen
met de andere gamechangers dit jaar hebben uitgekozen.

GREEN GAMECHANGERS


in samenwerking met Blikverruimers

Adrian de Groot Ruiz

@AdrianGrootRuiz


Oprichter en directeur van True Price. Dat is een sociale onderneming die organisaties een platform biedt om ‘echte prijzen’ in kaart te brengen; prijzen waarin ook (verborgen) sociale- en ecologische kosten zijn meegenomen. Adrian kan niet ontbreken op een lijst met duurzame toppers. De schadelijke milieueffecten opnemen in de prijs van producten is namelijk doorslaggevend voor een duurzame transitie. Adrian werkt aan systeemverandering op een ondernemende en inspirerende manier!
© Foto: Onbekend

Hendrik Halbe


Ondernemer en oprichter van de H&K Group, een bedrijf dat zich inzet voor samenwerking tussen universiteiten en het bedrijfsleven. Hendrik heeft op jonge leeftijd al te gekke ontwikkelingen achter de rug en wij vinden het bewonderenswaardig dat hij naast al zijn activiteiten nog tijd over had voor een boek. Met de innovatieve blik van een jonge ondernemer helpt hij andere startups.
© Foto: Onbekend

Arash Aazami

@arashaaz


Oprichter van Kamangir en Universalright.org. Arash is een van de meest uitdagende en revolutionaire denkers van dit moment als het gaat om energietransitie. Daarnaast weet Arash met Universalright de cruciale brug te slaan tussen het energievraagstuk en sociale ontwikkeling, of zoals hij het zelf zegt: ‘Wealth is sustainable happiness’. En dat is wat hem drijft, duurzame welvaartsontwikkeling voor alle mensen op alle continenten, met als speciaal aandachtspunt het benutten van de kansen voor duurzame energie in Afrika, waar hij zelf geboren is.
© Foto: Onbekend

Judith Joan Walker

@JudithJoanACE


Director of Operations van African Clean Energy (ACE), een bedrijf dat groene-energieproducten maakt, waaronder de ACE 1 Solar Biomass Cookstove. Judith is een echte powerlady die al op 27-jarige leeftijd bewijst dat ondernemen met een maatschappelijke missie de toekomst heeft. Ze is een wereldburger; iemand die diversiteit en inclusief leeft en ademt in alles wat ze doet!
© Foto: Onbekend

Joy Lodarmasse

@joylodarmasse


Manager Diversiteit en Inclusie bij netwerkbedrijf Alliander. Joy werkt met een aanstekelijk enthousiasme aan diversiteit. Ze schuwt hierbij de confronterende vragen niet: wat betekent echt open staan voor diversiteit? Hoe bouw je een inclusieve cultuur binnen de organisatie? Hoe ga je om met mensen die hier moeite of weerstand bij voelen? Joy heeft laten zien bij een grote organisatie een deuk in een pakje boter te kunnen slaan als het gaat om diversiteit en is met recht een rolmodel voor het bedrijfsleven!
© Foto: Onbekend

Michiel de Koning

@MichieltheKing


Duurzaamheidsheld bij Heroes & Friends. Michiel wordt gedreven door een enorm sterk rechtvaardigheidsgevoel. Met zijn activiteiten streeft hij ‘environmental and social justice’ na. Michiel is op jonge leeftijd al een rolmodel voor jongeren die maatschappelijk betrokken willen worden. Daarnaast is hij als persoon een voorbeeld van iemand die in alles wat hij doet bewust inclusief probeert te zijn.
© Foto: Onbekend

Roshan Rampersad


Associate Development Manager bij duurzame projectontwikkelaar OVG Real Estate. Momenteel steekt Roshan een groot deel van zijn passie en energie in de herontwikkeling van een bestaand gebouw in Amsterdam van zo’n 60.000 m2. Roshan is een super nuchter talent, maar ondertussen hard op weg om met zijn duurzame ambities een ster te worden in de vastgoedwereld!
© Foto: Onbekend

Selma Seddik

@SelmaSeddik


Een van de oprichters van het restaurant Instock in Amsterdam. Selma is een jong talent in de voedselsector/retail. Met veel bevlogenheid werkt ze aan een belangrijke missie, namelijk het tegengaan van voedselverspilling. Met Instock is dit onderwerp op een positieve manier op de kaart gezet! Powervrouw!
© Foto: Onbekend

Seren Dalkiran

@SerenDalkiran


Oprichter en aanjager van het Internationale Synergized Earth Network (SEN) en MillennialMotion: The Next Generation of Leadership. Seren is een duurzame duizendpoot die zowel in Nederland als internationaal een wezenlijk verschil maakt, als stem van en voor een nieuwe generatie die zoekt naar een oplossing voor mondiale vraagstukken.
© Foto: Onbekend

Yagmur Masmas

@YagmurMasmas


Oprichter aGreenstory, aanbieder van eerlijke, groene schrijfwaren. Yagmur is een jong talent dat zich met veel eigen initiatief inzet voor een duurzame samenleving en de kwetsbare groepen daarin. Ze inspireert hiermee jongeren om maatschappelijke betrokkenheid te combineren met ondernemerschap.
© Foto: Onbekend

Je bent van harte welkom op de lancering van alweer de 7e editie van De Kleurrijke Top 100 op zaterdag 2 december in Theater De Meervaart in Amsterdam. Meld je aan door te mailen naar events@dekleurrijketop100.nl

Voor alle overige geïnteresseerden die niet in de Top 100 staan: haal snel je kaartje

BESTEL KAARTEN

BESTEL KAARTEN