De Kleurrijke Salon 3 – #ThrowbackThursday2018

In deze 3e editie van De Kleurrijke Salon krijgen 5 gamechangers het podium om hun terugblik op het afgelopen jaar met ons te delen. Wat is ze het afgelopen jaar opgevallen? Hoe ging het persoonlijk? Wat was een absoluut What the F! moment? En we blikken vooruit. Hoe zien zij het aankomende jaar voor zich, en wat doen zij zelf om het komende jaar onvergetelijk te maken? Dit hoor je tijdens deze 3e Kleurrijke Salon.

Kom met ons terugblikken op 2018 en vooruitkijken naar het volgende jaar, na afloop is er een borrel en we verwachten ook input van jullie tijdens de Q&A’s. We horen graag ook van onze bezoekers jullie eigen What the F! momenten van het afgelopen jaar: post het in het event of mail ons, als je aanwezig bent horen we daar uiteraard graag meer over.

 

Aanmelden via deze link: TICKETS

 

 

Line up:

Mounir Samuel – Politicoloog, auteur en (Midden-Oosten) correspondent en journalist

Remco Dongor – Mede-oprichter en eigenaar van advertising agency KAPOOOW

Nilofar Feizi – Mede-oprichter Restaurant Mantoe, oprichter Intuitive Disrupter en team member Female Ventures

Salim Hadri – Managing partner bij digitale transformatie lab Milvum

Dounia Lkoundi – Founder The Boost Coach

 

Host: Raja Felgata – journalist / media-ondernemer / founder De Kleurrijke Top 100 & Next Gen Women

 

#ThrowbackThursday2018 #Throwback #KleurrijkeSalon #Netwerk #Community #Inspiratie #RepresentationMatters

 

16.30 INLOOP
17.00 START PROGRAMMA
18.00 EINDE PROGRAMMA
AFTER DRINKS

 


De Kleurrijke Salon bespreekt de #powerofrepresentation met smaakmakers, voorvechters en tegenstanders van diversiteit uit verschillende vakgebieden. Hoe maken we de stad op media, sport, cultuur en business niveau diverser? En nog belangrijker: waarom is het een vanzelfsprekende gewaarwording dat representatie op hoog niveau in een hoop vakgebieden op culturele diversiteit zo achterblijft?

 

De Kleurrijke Salon is in het leven geroepen om met elkaar gedachtes uit te wisselen en de krachten te bundelen. Met spraakmakende gasten, prikkelende onderwerpen/vraagstukken en een kennisquiz willen wij (Raja Felgata en Khalid Ouaziz, hoofdredactie De Kleurrijke Top 100) de gamechangers van nu en van de toekomst samenbrengen en de discussie tot concrete actiepunten brengen: Hoe gaan we issues concreet aanpakken?

 

Raja Felgata in gesprek met Safiyeh Salehi Mobarakeh tijdens de 2e editie van De Kleurrijke Salon

De Kleurrijke Top 100 heeft als doel om de kracht van representatie te bundelen en te gebruiken voor de verbinding met andere netwerken. Deze Kleurrijke Top 100 wordt al acht jaar gemaakt en wordt door bedrijven en redacties gebruikt om de eigen blik te verruimen. In samenwerking met Gemeente Amsterdam en Internationaal Theater Amsterdam willen wij diezelfde verbinding kracht bij zetten door op een constructieve manier de discussie over representatie en diversiteit met gamechangers met verschillende achtergronden (letterlijk en figuurlijk) samen te brengen en in het hart van de stad, de kracht van Amsterdam in al haar diversiteit te ervaren.

 

De Kleurrijke Salon i.s.m. De Gemeente Amsterdam en

Internationaal Theater Amsterdam (Stadsschouwburg Amsterdam)

 

Tickets Top 100