De Kleurrijke Salon #2 Female Excellence

De Kleurrijke Salon #2: Female Excellence

In deze 2e editie van De Kleurrijke Salon krijgen 5 topvrouwen het podium om hun verhaal met ons te delen. Hun visie, hun werk en hoe zij de wereld een stuk mooier maken met hun levensvisie, werk en persoonlijkheid, hoor je tijdens deze 2e Kleurrijke Salon.

Wie zijn de sprekers? Vrouwen die vanuit hun Excellence werken en anderen vrouwen motiveren met hun verhaal. Heb je behoefte aan inspiratie en wil je andere vrouwen ontmoeten die #FemaleExcellence in hun DNA hebben zitten, dan zien we je graag op 25 oktober!

Line up;

Safiyeh Salehi Mobarakeh – MENA/NL | Co-Founder / Member of the Board ZINC Foundation

Mena Leila Kilani – Organisator TedxAlkmaar & Projectmanager WomenLink

Maartje Blijleven – Founder We LoveCommunities, co-founder IncludeNow

Loubna Zarrou – Happiness at work professional | Appreciative Inquiry | helpt professionals en organisaties met haar ‘happiness’ filosofie

Samira Dahmani – Ondernemer uit Amsterdam – eigenaar Wellness 1926, Skin Spa Store & De Couscousbar (samen met Nadia Zerouali)

Spoken Word by Bnice

Host: Raja Felgata – journalist / media-ondernemer / founder De Kleurrijke Top 100 & Next Gen Women

#FemaleExcellence #KleurrijkeSalon #Netwerk #Community #Inspiratie #RepresentationMatters

16.30 INLOOP

17u START PROGRAMMA

18U EINDE PROGRAMMA

AFTER DRINKS

De Kleurrijke Salon bespreekt de #powerofrepresentation met smaakmakers, voorvechters en tegenstanders van diversiteit uit verschillende vakgebieden. Hoe maken we de stad op media, sport, cultuur en business niveau diverser? En nog belangrijker: waarom is het een vanzelfsprekende gewaarwording dat representatie op hoog niveau in een hoop vakgebieden op culturele diversiteit zo achterblijft?

De Kleurrijke Salon is in het leven geroepen om met elkaar gedachtes uit te wisselen en de krachten te bundelen. Met spraakmakende gasten, prikkelende onderwerpen/vraagstukken en een kennisquiz willen wij (Raja Felgata en Khalid Ouaziz, hoofdredactie De Kleurrijke Top 100) de gamechangers van nu en van de toekomst samenbrengen en de discussie tot concrete actiepunten brengen: Hoe gaan we issues concreet aanpakken?

De Kleurrijke Top 100 heeft als doel om de kracht van representatie te bundelen en te gebruiken voor de verbinding met andere netwerken. Deze Kleurrijke Top 100 wordt al acht jaar gemaakt en wordt door bedrijven en redacties gebruikt om de eigen blik te verruimen. In samenwerking met Gemeente Amsterdam en Internationaal Theater Amsterdam willen wij diezelfde verbinding kracht bij zetten door op een constructieve manier de discussie over representatie en diversiteit met gamechangers met verschillende achtergronden (letterlijk en figuurlijk) samen te brengen en in het hart van de stad, de kracht van Amsterdam in al haar diversiteit te ervaren.

Zien we jou op 25 oktober? Entree is gratis, maar aanmelden is verplicht dus meld je aan via deze link:

Aanmelden De Kleurrijke Salon #2 Female Excellence

powered by

BESTEL KAARTEN